Welkom bij Rimenzo Mode Accessoires. De online mode accessoires zaak met oog voor de klant. Dat betekent: standaard gratis verzending en vandaag besteld, is morgen in huis. 

Onze winkel bestaat inmiddels al weer 15 jaar. Sinds 2020 verkopen wij ook online mode accessoires. Merken als Lott. Gioielli, Paulie Pocket, O MY BAG, Bauers Basic zijn slecht greep uit onze collectie. 

Waar staat Rimenzo voor? Onze naam is een samenstelling van Riemen enzo. Hiermee zijn wij 15 jaar geleden meegestart. Inmiddels zijn wij doorgegroeid tot een zaak dat oorbellen, armbanden, kettingen, tassen, riemen, sjaals en nog veel meer verkoopt. De Italiaanse klank van Rimenzo is altijd gebleven en die vinden wij ook prima passen in hetgeen we dagelijks doen: mensen blij maken met prachtige mode accessoires.

Wij nodigen u van harte uit om in onze fysieke winkel onze producten in het echt te bekijken en of te passen. Bent u al overtuigd bestel dan gemakkelijk en snel via onze website. Wij verzenden gratis en vandaag bestel (17:00 besteld), morgen in huis.*